Oli sateinen loppukesän yö, yksi noista pehmeän samettisen pimeistä elokuun illoista. Kello oli jo vähän ylitse puolen yön. Haistelin loppukesän tuoksuja ja mieleni oli yksinäinen ja raskas. Minulla oli tapana käveleskellä öisin pitkin ja poikin niin kauan, että voisin palata kotiin sänkyyn ja viimein nukahtaa.
Istahdin tavalliseen tapaan puiston penkille ja vaivuin ajatuksiini. Elämänkumppanini oli kuollut syöpään puolitoista vuotta sitten ja en tiennyt vieläkään, kuinka jatkaa elämääni.

Istuin kauan hiljaisessa puistossa, kunnes yhtäkkiä kuulin hiekan ratisevan jonkun jalkojen alla. Kohotin katseeni ja näin upeannäköisen nuoren naisen kävelevän minua kohti. Hänellä oli vaalea popliinityyppinen takki, sirot ja kalliin näköiset nahkakengät ja aaltoilevat pitkät ruskeat hiukset. Tämä ihanuus oli sateen kastelema ja ihmettelin, miksi hän vaeltelee tällaisella sateella keskellä yötä täällä puistossa. Näin hänen isot ruskeat silmänsä katuvalon valaisemana. Hän tuijotti minua kiihkeästi suoraan silmiin. Oli vaikea kohdata niin intensiivistä katsetta, niinpä tyydyin katselemaan hänen rintojaan ja lantiotaan. Hän oli erittäin kurvikas ja kaunis nainen.

Kun hän saapui kohdalleni, päätin puhutella häntä. Pyysin häntä istuutumaan viereeni penkille ja levitin taskustani löytyneen muovikassin penkille viereeni. Kyselin häneltä, miksi ihmeessä hän oli täällä pimeässä puistossa keskellä yötä ja vielä sateella. Nainen vastasi, että ei saanut nukuttua. Hänen äänensä oli matala ja soinnukas, kuin laulajalla tai ihmisellä, joka puhuu työkseen. Kerroin hänelle, että minäkään en saanut unta. Katselin salaa hänen vartaloaan, se oli kaunis ja ihmeekseni huomasin, että housuissani alkoi tapahtua jotain sellaista, jota ei ollut tapahtunut aikoihin. Minun teki mieli panna häntä.

Hän huomasi ilmeeni ja katseli minua hyvin lempeästi. Jotenkin sanattomasti ymmärsimme toisiamme ja kuin olisimme sopineet asiasta, hän alkoi vähitellen avata märkää takkiaan. Pelkäsin, että hän vilustuu ja estin häntä riisumasta takkia kokonaan. Hänellä oli isokokoiset rinnat, joita peitti ohut villapaita. Hän kysyi minulta, halusinko hyväillä niitä. Vastasin tietysti myöntävästi. Puristelin hänen pehmeitä rintojaan ja kaivoin ne lopulta esiin puseron uumenista. Imin ja nuolin hänen paljaita nännejään ja hän samalla alkoi hieroa penistäni. Yllätyksekseni kyrpäni oli kivikova.

Aloin intohimoisesti nuolemaan rajummin hänen isoja rintojaan. Siirryin ylemmäs ja suutelin hänen kaulaansa kiihkeästi ja intohimoisesti. Imin kaulaan muutaman fritsun. Hän tuoksui ja maistui ihanalta, aivan kuin vaniljalta. Kuulin hänen huohottavan ja hänen nänninsä olivat kiihkosta törröllään. Hän silitteli rinta- ja vatsalihaksiani, samalla kun suutelimme kiihkeästi. Kielemme seikkailivat syvällä toistemme suussa. Olin edelleen hämmästynyt tästä kaikesta, mutta nyt oli toimittava kun tilaisuus kerran tuli.

Nopein liikkein nostin hänet seisomaan eteeni ja otin hänen paksuista pakaroistaan kiinni ja puristelin hellästi. Ne olivat kerrassaan ihanan kiihottavat. Puristelin niitä kiimoissani ja mietin, miten pääsisin hänen pilluunsa käsiksi.
Hänellä oli päällään ohut ruudullinen villahame ja askarreltuani hetken sain sen nousemaan ylös. Yllätykseni vain kasvoi kun hänellä ei ollut hameen alla mitään. Kuka kävelee yöllä puistossa sateella ilman alushousuja?

Aikaa ei ollut jäädä tätä ihmettelemään vaan nostin hänet syliini jalat harallaan. Asettelin hänet suoraan paljaan kullini päälle ja työnsin pepusta hänet satulaan. Hänen lämmin hengityksensä osui kasvoihini ja rinnat olivat kutsuvasti silmieni tasalla. Otin toisen nänneistä suuhuni ja imin päättäväisesti. Pyörittelin kieltäni nännin päällä samalla kun työntelin kyrpääni hänen pilluunsa.

Sade yltyi ympärillämme mutta sitä ei edes huomannut. Työntelin yhä kovempaa ja hän alkoi huohottaa yhä raskaammin. Hänellä oli ihana ja todella tiukka ja lämmin pillu. Työnsin penikseni uudestaan ja uudestaan hänen ihanan kosteaan vittuunsa. Huohotimme molemmat.

Vauhti kiihtyi ja kiihtyi ja sain sanottua hänelle, että pian laukeaisin. Hän nyökkäsi vähän ja ymmärsin, että saisin laueta hänen pilluunsa. Tuntui, että pallini olivat ratkeamispisteessä kunnes en enää pystynyt pidättelemään ja spermani syöksyi hänen pillunsa perukoille. Siinä samassa hänen pillunsa tiukkeni ja alkoi sykkiä ja hänkin laukesi siihen syliini.

Hän katseli minua hetken lempeästi silmiin ja nousi sitten sylistäni. Hän asetteli puseronsa, laski hameensa alas ja solmi läpimärän takkinsa ympärilleen.
Minä sain jotenkin housut ylös ja kyrpäni sullottua niiden sisään. En tiennyt yhtään, mitä seuraavaksi pitäisi sanoa ja mielessäni pyöri mieletön määrä vaihtoehtoja. En halunnut päästää häntä lähtemään, vaikka en tuntenut häntä yhtään.

Hän katseli minua ihan kuin olisi osannut lukea ajatuksiani ja kysyi, onko minulla puhelin mukanani. Kun vastasin myöntävästi, hän alkoi sanella numeroita. Minulle tuli kiire laittaa hänen numeronsa puhelimeni muistiin.
Siihen numeroon olen sittemmin soittanut todella usein, kunnes hän viimein jäi luokseni kokonaan.