Minulla oli tyttöystävä, joka työskenteli teatterin lavastamossa. Hänellä oli myös aivan uskomaton kyky keksiä kaikenlaisia seksileikkejä, joihin liittyivät tietty aikakausi ja tietynlaiset vaatteet. Joskus kaduttaa, että kadotin hänet johonkin elämän pyörteisiin, sillä hänen mielikuvituksensa oli ehtymätön ja sen ansiosta sain useimmat maailmaa järisyttävistä orgasmeistani koko elämäni aikana.
Parhaiten muistan erään kuuman heinäkuun aamupäivän kun hän oli tuonut joitakin roolivaatteita korjattavaksi kotiin. Hän myös piti paljon ylellisistä alusvaatteista ja usein keikisteli kuumina päivinä todella herkullisissa asuissa.

Tuona nimenomaisena päivänä hän oli pukenut päälleen vain ohuet tummanpunaiset kevyet pitsiset rintaliivit ja niiden parin, samasta kankaasta tehdyt stringit, joiden sivuilla oli nauhojen päissä pienenpienet kulkuset, jotka helisivät kun hän liikkui huoneessa. Tuo ääni oli jo alkusoittoa sille mitä tuleman piti. Stringien päällä hänellä oli sukkanauhavyö ja siihen kiinnitettynä seitinohuet verkkosukat, jotka pitivät aivan pienen pientä sihinää kun hänen reitensä hierautuivat toisiaan vasten. Minä rakastin tuota ääntä.

Jalassaan hänellä oli mitä omituisemmat aamutossut, joissa oli isot höyhenpallot jalan päällä ja korkeat pompadour-korot. Lyön vaikka vetoa, että hän oli nyysinyt ne teatterin puvustamosta. Katselin sängyllä kuinka kulki edestakaisin huoneesta toiseen. Hänen kiinteät paljaat pakaransa värähtelivät kerrassaan ihanasti. Ne olivat kermanvaaleat ja hyvin treenatut, hiukan pystyt ja kiinteät. Korkeista koroista johtuen pakaralihakset olivat koko ajan hiukkasen jännittyneet ja entistä tiukemmat. Huokailin vain sängystä, sillä hän ei antanut koskea itseensä.
Työnsä vuoksi hänellä oli myös laaja yleissivistys ja tietoa eri aikakausien puvuista. Hän osasi yhdistellä oikeat asun osat oikeisiin aikakausiin. Ihailin häne nopeaa älyään, minusta fiksut naiset ovat aina olleet todella seksikkäitä. Nopeita kuumenemaan ja aina läsnä. Sellainen hänkin oli.

Yhtäkkiä hän ilmestyi olohuoneesta yllään vannealushame, joita käytetään keskiaikaisten iltapukujen alla. Siinä oli runsaasti pitsiä ja kaikenlaisia nauhoja, joiden käyttötarkoitusta en tiennyt. Tunsin, kuinka boksereissani alkoi olla ahdasta ja hän kyllä huomasi tilani ja hymyili hiukan vinoa pientä hymyä. Oli parasta antaa näytöksen jatkua..
Hän katosi taas näkyvistäni ja kun hän palasi, hänellä oli tummanpunainen sametista tehty raskas iltapuku yllään. Sen yläosa oli hyvin avonainen paljastaen rinnat lähes nänneihin asti. Kaulus oli reunustettu mustalla pitsillä niin että hänen suhteellisen raskaat valkoiset rintansa olivat kuin isokoisen linnun munat mustassa pitsipesässä. Vyötärö oli hyvin tiukka ja hän oli kietonut mustan pitsivyön sen ympäri. Käsissään hänellä oli mustat pitkävartiset pitsihansikkaat, jotka ulottuivat kyynärpäihin asti. Näky oli lähes tyrmäävä.

Ajattelin, että tämä ei olekaan riisuutumisnäytös vaan pukeutumisnäytös. Hän ei puhunut koko aikana mitään, hymyili vain. Kyrpäni seisoi jo niin, että sitä suorastaan pakotti. Pakko päästä panemaan ja äkkiä!
Hän tuli sängyn viereen ja yritin ujuttaa kättäni hameen alle. Se oli kuitenkin niin paksu ja pitkä, että tehtävä oli toivoton. Hän pudisti kevyesti päätään ja ehkä vähän kikattelikin. En mahtanut mitään, kiima piti minua sängyssä. En kertakaikkiaan pystynyt liikkumaan.

Hän katosi taas ja kun hän palasi, hänellä oli päässään upea musta teatteriperuukki. Pitkät hiukset oli laitettu upealle kampaukselle ja osa jätetty roikkumaan selkäpuolelle. Peruukin päällä hänellä oli kuin olikin kruunu! Kuningattareni oli valmis ratsaille. Kyrpäni suorastaan tärisi mutta esitin passiivista enkä yrittänyt enää tavoitella häntä. Kuningattareni kyllä tiesi mitä tehdä ja luotin siihen.
Hän tuli taas sängyn viereen ja kuulin hameen uumenista tiukujen helinää. Kohta voisin tehdä hänelle aivan kaikkea mitä vain halusin. Kunhan malttaisin vielä ihan pienen hetken. Kaikki tämä kuului leikkiin.

Hän katseli minua päästä varpaisiin ja alkoi kevyesti pitsikäsineellään sivellä bokserieni kohoumaa ja reisieni sisäpinoja. Pitsikäsine oli ihanan karhea ja sai minut värisemään. Käsi pujahti housujen sisään ja siinä kyrpäni nyt seisoi tummanpunaisena. Hetken ajattelin, että kohta repeää jossain jotain koska kiima oli niin kauhea. Pitsikäsine liikkui ylös ja alas kyrpäni vartta pitkin ja kuningattareni huulilta pääsi aivan pieni tyytyväinen huokaus. Yritin hamuilla häntä lähemmäs mutta edelleenkään en näköjään saanut koskea häneen.

Pitsikäsine kiihdytti vauhtia ja se näytti todella irstaalta kullini ympärillä. Katselin sen liikettä ja mietin, että kohta lentää mälli, enkä voi sille mitään. Kuningattareni huomasi tilanteen ja kevensi liikettä ja lopulta irrotti otteensa kokonaan. Epätoivoissani näin kuinka pitsikäsineen peittämä käsi palasi hoikalle uumalle. Minä tarvitsin nyt pillua ja todella pian!

Sitten näin, kuinka kuningattareni kruunun peittämä pää kumartui kyrpäni puoleen. Punatut huulet painoivat pusun terskan päähän ja yhtäkkiä hän hamusi kyrvän ihanien huuliensa väliin. Hänen suunsa oli todella kostea, liukas ja huikean kuuma. Kuningattareni oli erittäin taitava ottamaan suihin ja taas jo muutaman minuutin päästä alkoi tuntua siltä, että nyt lentää. Matala murina alkoi kuulua kurkustani ja ajattelin, että ei mahda mitään, kaikki oli liian ihanaa.
Kuningattareni otti yhtäkkiä kyrvän suustaan ja hymyili. Minua melkein itketti, sillä tiesin että hän osasi tämän kiusaamisen taidon. Nyt oli ihan pakko ottaa ohjakset käsiin.

Vetäisin hänet nopealla ja voimakkaalla otteella sängylle. Hän huudahti ja valmistautui vastustelemaan. Sanoin hänelle, että nyt loppui leikki ja minä sanelen nyt tahdin ja kuningattareni on ollut hyvin julma ja tuhma. Hän katseli minua suurilla kauriin silmillään ilkikurisesti. Lähellä olevissa työhousuissani oli nahkavyö ja vetäisin sen irti housuista. Nostin raskaan hameen takaa ylös ja nykäisin hänet kontilleen. Voi mikä näkymä siinä avautuikaan! Turpeat häpyhuulet törröttivät jalkojen välissä ja näin, että hän oli hyvin kiihottuneessa tilassa. Hän piti jalkojaan yhdessä ja pakotin niitä vähän auki. Löin kevyesti vyöllä hänen pakaroitaan, jotka alkoivat kauniisti punoittaa. Löin uudestaan hieman kovempaa ja hän ähkäisi hiljaa. Aloin piiskata häntä kevyesti mutta määrätietoisesti, juuri niin kuin hän halusi. Hän kiemurteli mutta pidin häntä selästä paikoillaan ja pakotin hänet pysymään polvillaan. Pakarat punoittivat nyt ruusunpunaisina ja kysyin häneltä, että joko hän on kiltti. En saanut vastausta, joten jatkoin rankaisemista. Lopulta hän vaikersi olevansa kiltti tyttö ja työnsin sormeni hänen pilluunsa. Se oli kuuma kuin uuni ja erittäin märkä. Mahlat valuivat jo reisille ja tunsin taas, että kyrpäni räjähtää.

Ilman esileikkiä siirryin hänen taaksensa ja työnsin vauhdilla kyrpäni vartta myöten hänen litisevään pilluunsa. Hän ei vastustellut enää vaan vaikersi kovemmalla äänellä. Nyt ei hienosteltaisi vaan annettaisiin mennä! Hänen pakaransa suorastaan paukkuivat minua vasten kun työnsin kyrpääni rajusti pillun perille. Pidin hänen vyötäröllään olevista nauhavöistä kiinni ja ohjastin kuin hevosta. Vedin nauhoista häntä rajusti kyrpääni vasten. Pillu litisi, kuningattareni vaikeroi ja pakarat paukkuivat. Vauhti oli niin kova, että ravihevonen jäisi toiseksi. Kyrpäni alkoi nykimään ja yhtäkkiä sain räjähtävän orgasmin. Kun kuningattareni tunsi kuuman sperman pillunsa perukoilla, hänelläkin alkoi tulla. Hän huusi kiimasta ja punatuilta huulilta tihkui vähän kuolaa. Nyt kuningattareni oli armoillani.

Hän lysähti sängylle kaikkine asuineen ja kenkineen. Annoin hänen hetken levähtää ja hain kylpyhuoneesta pyyhkeen. Pyyhin hänen pillunsa ja sitten oman kyrpäni, joka suinkaan ei aikonut mennä nukkumaan. Käänsin hänet selälleen ja aloin hieroa hänen rintojaan. Ne oli helppo nostaa puvun ulkopuolelle ja puvun tukemana ne törröttivät ihanasti. Hän taisi sanoa jotain, että ei enää, mutta en ollut kuulevinani.
Kierähdin hänen päälleen ja työnsin kovettuneen kyrpäni hänen suuhunsa. Raskas hame oli valmiiksi vyötäröllä, joten hänen pillunsa oli varsin helppo löytää. Se oli täynnä hunajaa ja upotin pääni hänen kuumiin haaroihinsa. Hän oli allani vankina kyrpäni suussaan. Tunsin, kuinka klitoris alkoi terhakoitua ja pian oli täydessä kiimassa taas. Imin ja hieroin niin kauan, että hän nytkähteli taas uuden orgasmin. Itse pidättelin, sillä aioin antaa kuningattarelleni täyden palvelun.

Nousin hänen päältään ja siirryin jalkopäähän. Nostin hänen jalkansa olkapäilleni ja työnnyin uudelleen sisään. Tässä ei himmailtaisi taaskaan vaan täyttä laukkaa heti alusta asti. Työnsin kyrpääni pilluun niin kovaa kuin pystyin ja menihän se syvälle. Hän uikutti ja kiemurteli allani, mikä sai vain kiimani kasvamaan. Jalta pysyivät olkapäillä ja näkymät taas ihanat kun näin kyrpäni uppoamassa turvonneeseen pilluun. Pillu litisi todella kuuluvasti ja ihanat aromit täyttivät ilman. Tällä kertaa pääsin kunnolla työstämään ennen seuraavaa orgasmia. Hän sai hiukan ennen minua, joten pääsin työntelemään viimeiset vedot todella kovaa. En säälinyt kuningatartani yhtään.

Lysähdimme vierekkäin hikisille lakanoille ja tovin kuluttua häntä alkoi naurattaa. Hän sanoi, että arvaatko kuinka kuuma tämä puku on. Ja nyt ryppyinen, vastasin ja saimme ihanien panojen päätteeksi vielä hyvät naurutkin.