Minua on aina kiihottaneet univormut. Jo pikkutyttönä pidin bussikuskienkin aika rumia harmaita työvaatteita tosi mielenkiintoisina, kuviollisia nappeja tai kiiltäviä koristeita. Samoin koppalakki oli minusta ihana jo kauan ennen kuin osasin edes yhdistää sen merkitystä seksiin tai erotiikkaan.

Teini-iässä halusin aina istua bussissa etupenkissä, niin että näin kuljettajan. Bussikuskin tuoli on yleensä hyvin jousitettu ja se myötäilee ja liikkuu tien kuoppien mukaan. Harmaat suorat housut kiristyvät penkkiä vasten ja jos siellä alla on kiinteät, vähän treenatun oloiset reidet niin aina parempi. Tuli kuuma ja jotenkin aika onnellinen olo niitä katsellessa.

Kun kasvoin lähemmäs naiseutta ja ensimmäiset seksikokeilut olivat takana, istuin edelleen bussin etupenkillä ja kuvittelin, kuinka kuljettaja tavoittaisi tulikuuman katseeni taustapeilin kautta ja pysäköisi tien sivuun ja kysyisi, mitä haluaisin tehdä. Hekumoin penkissä kuvitellen kuinka nousisin ylös, vapautuisin pikkareistani ja istuisin hajareisin sille joustavalle kuskin penkille niiden kiinteiden reisien väliin. En ikinä villeimmissä kuvitelmissani kuitenkaan arvannut, että fantasiani voisivat joskus tapahtua oikeasti. Niin kuitenkin kävi..

Eräänä marraskuisena lauantai-iltana olin firman edustustehtävissä paikallisessa huippuravintolassa. Minua väsytti ja kyllästytti koko typerä ja tylsä happening, yhtään varteenotettavaa urostakaan ei ollut tarjolla. Olin nopeasti tsekannut tarjonnan ja minulta pääsi pieni huokaisu. Ei scoree ei suksee tällä tarjonnalla ikinä. Asiakkaisiin tai työkavereihin en tosiaankaan halunnut seota, sen oli kokemus opettanut – vaikka paikalla olikin eräs komeimmista asiakkaistamme. Kundi olisi voinut tehdä vaikka mallintöitä; parta oli trimmattu ja muotoiltu tarkkaan ja olemus huoliteltu, siisti ja korkeatasoinen. Olimme joskus vaihtaneet kevyttä läppää flirttailumielessä mutta olin aina perääntynyt hyvässä järjestyksessä. Koska bisnes on tärkeämpää kuin seksi? Ei todellakaan vaan hyvät asiakassuhteet kannattaa pitää juuri sellaisina eikä sekoittaa niihin mitään muuta.

No, kysyin pomolta tarvittaisiinko minua enää tänä iltana. Meillä synkkaa myös pomon kanssa ja näin huolen häivähtävän hänen ruskeissa silmissään kun hän kysyi, että onko jokin hätänä. Pudistin päätäni nopeasti ja kuiskasin, että päätä vähän jomottaa. Sain luvan lähteä ja hain turkkini vaatesäilytyksestä ja pujahdin pyöröovista kirpeään marraskuun yöhön.

Oli viikonloppu ja jo kaukaa näin taksitolpalla jumalattomat jonot.
Fiilikseni painuivat entistä alemmas kun ajattelin, että joutuisin turkistani huolimatta palelemaan talviyössä taksia odotellen. Minua ei myöskään kiinnostanut seisoskella jonon känniääliöiden kanssa ja kuunnella aivottomia juttuja.

Vilkaisin kännykkäni kelloa ja huomasin, että yöbussi oli kohta lähdössä. Jos kipittäisin korkeakorkoisissa saappaissani tarpeeksi nopeasti pysäkille, saattaisin jopa mahtua sisään. Asuin kaupungin laidalla ja oma pysäkkini olisi vuoron päätepysäkki.

Kiipesin bussiin ja huomasin heti, että kuski oli aika mukiinmenevän näköinen ja käsien suonikkuudesta näin, että joko hän teki raskasta ruumiillista työtä tai nosteli painoja. Ehkä kumpaakin, kuka tietää.. Hänellä oli tummat vähän laineikkaat ja lähes olkapäille ulottuvat hiukset ja harmaa bussikuskin asu. Nam!

Vaihdoimme ilkikurisen katseen ja istuin etupenkkiin aprikoiden oliko hän mahtanut huomata kiinnostukseni. Bussi oli täynnä varsin kovaäänisiä ja humaltuneita ihmisiä, joten keskityin pimeään ikkunaan. Ikkunasta kuitenkin heijastui kuskin olemus ja saatoin näin tarkkailla häntä kenenkään huomaamatta.

Hän ajoi varmoin ottein eikä tuntunut olevan millänsäkään takaosassa olevasta mekkalasta. Minua alkoi kiinnostaa yhä enemmän peilistä näkyvät kiinteät reidet ja suonikkaat kädet. Millaista olisi olla noiden käsien pideltävänä?

Tunsin kuinka, reisieni välissä alkoi kuumentua ja nopeasti kelasin, että minulla oli stringit ja stay-upit. Satulaan istuminen voisi olla helppoa kuin heinän teko. Mutta enhän tuntenut tuota ihmistä ja tämä oli yöbussi kotiin!
Väki takanani bussissa väheni vähenemistään kunnes huomasin, että bussissa oli aivan hiljaista. Katsoin taakseni ja huomasinkin olevani ainoa jäljellä oleva matkustaja.

Yhtäkkiä bussikuski kysyi, että oliko minulla kiire kotiin. Vastasin, että ei mitään erikoista, kuinka niin? Hän totesi, että olin tuijottanut häntä koko matkan ajan ikkunan kautta. Minua alkoi naurattaa paljastumiseni ja myöntelin näin olevan.

Saavuimme kääntöpaikalle ja kuljettaja pysäytti bussin, vähensi valot minimiin mutta jätti lämmityslaitteen mukavasti hurisemaan. Minua alkoi jostain syystä kuumottamaan ja aloin miettiä pitäisköi ottaa turkki pois.
Kuljettaja kertoi olevansa Ari ja sanoi, ettei hänelläkään ole kiire minnekään. Samalla hän avasi pienen oven edessään ja ojenteli jalkojaan. Panin merkille pitkät ja solakat jalat, tämä mies oli minun makuuni!

Nousin penkistä ja kättelin häntä ja esittelin itseni: Saija, moi. Ääneni oli lähes kuiskaus ja hän ei päästänyt kädestäni irti vaan veti minut ojennettujen jalkojensa väliin. Turkkini oli auki paljastaen tummanpunaisen pitsipuseron läpi törröttävät nännit. Hän hiveli niitä jotenkin hajamielisen oloisena katsellen alaspäin jalkoihini.

Hän alkoi hitaasti napittaa auki puseroani ja hilasi rintaliivien olkaimia hieman alas ja pullautti rintani ulos liiveistä varsin kätevästi. D-kuppi, hän mumisi maistellen nännejäni. Tämä mies tiesi naisista selkeästi tosi paljon.

Imien rintojani hän vei käteni noiden ihanien harmaiden housujen sepalukseen. Tunsin, kuinka kangas kiristi ja päätin päästää siellä olevan kyrvän satimestaan. Vyö nopeasti auki, nappi ja vetoketju. Yllätys oli melkoinen kun hänellä ei siellä alla ollutkaan mitään. Vedin kivikovan kullin esiin ja voi veljet! Se oli yhtä suonikas kuin hänen kätensä, sykkivä, kiiltävä ja varsin reilun kokoinen. Aloin ounastella, että huomenna en ehkä istuisi koko päivänä..

Hänen kätensä löysivät hameeni alle, stay upit ja viimein märkänä sykkivän pilluni. Arin kurkusta pääsi tyytyväinen murina kun hän upotti suonikkaan sormensa märkään pilluuni varsin määrätietoisella otteella. Tämä entisestään lisäsi kiimaani ja aloin kiemurtelemaan nautinnosta kun hän peukalollaan hieroi klitoristani ja työnteli etu- ja keskisormeaan litimärässä pillussani.

Sä olet kiimainen narttu, hän totesi. Et sä mitään esilämmitystä tarvitse vaan kunnolla kyrpää sisään.

Vapisin hänen otteessaan ja hän levitti reiteni auki ja ohjasi tiukasti pepusta minut istumaan hajareisin kyrpänsä päälle. Ja millainen kyyti siitä tulikaan! Aloitin keinumalla kyrpä pohjaa myöten pilluni uumenissa. En tiennyt tekikö se hyvää vai pahaa, olin täysin hulluna kiimasta. Hän työnteli varsin voimakkaasti vastaan ja laittoi liukkaan etusormensa peppureikääni. Se sai minut ääneen voihkimaan ja aloin olla varsin lähellä laukeamista. Sain sanottua voihkintani keskeltä sen hänelle ja hän työnteli yhä kovempaa. Kuulin hänen mutisevan: ihana tamma ja todella laukkasimme kuskin penkillä niin että jouset soivat kunnes en voinut muutta kuin huutaa nautinnosta. Sain elämäni orgasmin ja hän tuli heti perään ruiskien ihanat kuumat spermat pilluni perukoille.

Lysähdin häntä vasten mutta hän murisi johonkin hiuksieni uumeniin, että luulinko pääseväni näin helpolla. Jostain ihmeellisestä paikasta hän kaivoi kosteuspyyhkeitä ja siisti spermat pillustani ja ilmoitti, että hän aikoo nyt käsitellä pyöreän peppuni. Minua alkoi vähän pelottaa, sillä en ollut harrastanut anaaliseksiä aikaisemmin ja muistin hänen kyrpänsä muhkean koon.

Minulla ei kuitenkaan tuntunut olevan mitään sananvaltaa vaan hän kaiveli jo käsilaukkuni sisältöä ja löysi purkin vaseliinia, jota käytin talvisin huulirasvana. Voitonriemuisesti hän kohotti sen näkyville ja käänsi minut selin seisomaan, riisui turkkini ja nosti hameeni vyötärölle. Ah, mitkä näkymät, hän huokaisi katsellen stay uppien verhoamia reisiäni, korkeakorkoisia saappaita ja pyöreitä pakaroitani.

Hän puristeli hetken pakaroitani, levitteli niitä ja yhtäkkiä työnsi vaseliinia täynnä olevan sormensa peppureikääni ja alkoi rytmikkäästi pumpata rasvaa tasaisesti sisään. Hän rasvasi koko aukon syvältä vaseliinilla ja käänsi minut sitten ympäri. Nyt oli minun vuoroni voidella hän ihana iso kyrpänsä, joka seisoi jos mahdollista vieläkin kovempana. Apua, ajattelin mutten sanonut mitään.

Seuraavaksi huomasin taas olevani selin häneen ja hän varsin voimakkaasti painoi minua istumaan kyrpänsä päälle. Hän levitti hiukan reisiäni ja häpyhuulia etsien klitorikseni sormiensa väliin ja ohjasi sitten minut istumaan niin että hänen kivikova kullinsa alkoi liukua peppuaukostani sisään. Tässä vaiheessa huusin jo varsin äänekkäästi mutta hän ei antanut periksi vaan painoi kullinsa peppuuni sisään pohjaan asti ja samalla pyöritteli klitoristani. Hän otti koko häpyni käteensä ja nosti hiukan niin että jouduin nousemaan ylöspäin kullin vartta pitkin. Mieletön kuuma aalto lävisti minut ja hän taas ohjasi minut istumaan alemmas, pohjaan asti. En ollut koskaan kokenut mitään tällaista ja uikutin kiimasta kuin koiranpentu. Tahti alkoi kiihtyä ja kyrpä liukui pepussani yhä nopeammin. Ihanan tiukka beba, hän murisi selkäni takana ja kiihdytti tahtia. Nyt hänenkin kurkustaan alkoi tulla kiimaisia ääniä ja hän huohotti niin että hiukseni heiluivat. Hän pumppasi yhä nopeammin ja samalla hänen työntönsä alkoivat olla todella kovia niin, että tunsin, kuinka vaseliini suorastaan kiehui pepussani. Nyt joutuivat minunkin reisilihakseni koville ja ratsastin yhä nopeutuvalla tahdilla. Voihkina ja litinä täyttivät bussin ja ulkona olevan pimeyden. Huomasin, että pieni tippa kuolaa alkoi valua suupielestäni, olin niin kiimoissani. Mitään tällaista ei ollut koskaan tapahtunut minulle aikaisemmin ja olin villiä seksiä saanut aikaisemminkin. Suunnaton nautinto värisytti koko kehoani ja lopulta sain niin valtaisan orgasmin, että huusin vain täyttä kurkkua ja tärisin.

Ari murahteli mielissään ja piti pienen tauon, kyrpä yhä peppuni pohjassa. Hän sanoi olevansa myös lähellä laukeamista ja kysyi, saisiko ruiskaista spermat hiuksiini. Nyökkäsin vain päätäni ja sain vielä sellaiset kyydit peppureikääni, että tiesin etten todellakaan tulisi istumaan tämän käsittelyn jälkeen. Kulli paisui mielettömiin mittoihin, alkoi tutista ja Ari vetäisi sen ulos pepustani, painoi minut maahan istumaan ja runkkasi itsensä tyhjäksi hiuksiini. Haukoin vain henkeäni pystymättä puhumaan.

Ari painoi pehmentyneen kullinsa takaisin housuihin, veti vetoketjun kiinni ja nosti minut vapiseville jaloilleni, veti hameen alas ja kurotti lattialta turkin hartioilleni ja läimäisi pepulle: menehän tamma siitä nyt kotiin nukkumaan. Hän puristi minua hetken rintaansa vasten, antoi pusun ja sanoi hyvää yötä. Kompuroin vapisevin jaloin avoimesta bussin ovesta pakkasyöhön ja kotiin. Nukuin seuraavan yön ehkä paremmin kuin koskaan ja mietin, tapaanko häntä enää koskaan. Tähän päivään mennessä niin ei ole käynyt.